top of page

5x Simpele Ontbijtjes

Deze blog is speciaal voor de snelle ontbijtjes! Heb je haast, snel naar je werk of studie, dan zijn dit de meest praktische ontbijtjes!Griekse yoghurt met fruit

Met fruit moet je bij Keto een beetje oppassen, maar zo af en toe kun je best een handje fruit nemen. Let wel op welk fruit. Het beste kun je de fruit soorten nemen die in het Engels eindigen met -berry. Denk aan, strawberry, blueberry en rasberry.

Gekookt eitje

Een gekookt eitje, ik hoor je denk ja hoor ik ga nog even snel een eitje koken, want een warm eitje is altijd lekkerder. Ik geef je dé tip! Kook je eieren in de waterkoker! leg 2, maximaal, 3 eieren in de waterkoker, vul tot de maximale hoeveelheid met water en zet de waterkoker aan. Intussen kun je douchen, aankleden, makeuppen, kleren uitzoeken en klaar maken voor je dag! Wanneer je klaar bent haal je de eieren eruit en kun je ze lekker opeten! Ze kunnen niet overkoken of uitkoken dus ideaal voor een snel ontbijtje toch!Koolhydraatarme crackers

Mijn favoriete koolhydraatarme crackers zijn die van Molensteen. Te koop bij Albert Heijn (alleen in de XL winkels, niet online).

Het liefst eet ik die met Old Amsterdam smeerkaas, rucola en cherry tomaatjes. Maar die kun je natuurlijk met elk Keto beleg eten!

Kwark of yoghurt van Alpro

Alpro mild & Creamy is een goede start van je dag! Omdat deze een vrij aparte smaak heeft voeg ik hier altijd een paar druppeltjes 0% bosvruchten siroop aan toe, en hop je hebt een heerlijk ontbijtje! Wil je ook gelijk met wat vetten beginnen dan kun je er wat nootjes doorheen doen zoals bijvoorbeeld walnoten met lijnzaad. Kick start je dag!